100 uspešnih poslovnih žena Srbije

Pošta Srbije proglasila je, predstavila i uručila priznanja pobednicama drugog nacionalnog nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena”. Naša Milanka Trtović(Zlatarski sir, PR Aki T) je jedna od dobitnica priznanja.

Drugu godinu zaredom se organizuje nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta je bio namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada, pod sloganom „Najbolje tek dolazi”.

Kriterijumi za ocenjivanje su bili, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti.

Milanka_Trtovic-100-uspesnih-poslovnih-zena-srbije

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne komisije, Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost u vidu besplatnog oglasnog prostora u više od 1.500 pošta širom Srbije, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i konkurentniji na tržištu roba i usluga.

Pored predstavljanja u onlajn i štampanoj brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga u poslovnicama svih pošta u Srbiji, pobednice i njihovo poslovanje biće predstavljeni na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu.